Økologisk frisør Odense

Som økologisk frisør i Odense ønsker vi, at vores kunder skal opleve den mest holdbare og sundeste hårpleje. Derfor har vi valgt at bruge Aveda, både når det gælder hårprodukter og farver. Aveda er 95 % plantebaseret og på samme tid yderst virkningsfuld og holdbar. Som økologisk frisør i Odense kan vi hermed forene den skønne frisøroplevelse med miljøansvarlighed. Ved at benytte produkter som er baseret på blomster- og planteekstrakter, minimerer vi kemien i dit hår, samtidig med at miljøet skånes – og det må da siges, at være det bedste fra to verdener.

Vores økologiske hårplejeprodukter fås både til kvinder og mænd, så den skønne følelse, produkterne giver, kan bringes med hjem og blive en integreret del af den daglige hårpleje.

Læs mere om damefrisør og herrefrisør

Økologiske produkter

De økologiske produkter  fra Aveda, som vi benytter i salonen er næsten 100% fremstillet af naturlige plante- og blomster ekstrakter. Ligeledes har flere af Avedas produkter den anerkendte Cradle 2 Cradle certificering – i forsøget på at sætte et 100% bæredygtigt produkt, med fuldkommen nedbrydelighed. I sortimentet af økologiske produkter findes der den helt rette type til netop dit hår – hvad enten det er tyndt og fint eller tørt og tykt. Som din økologiske frisør i Odense er vi fulde af ekspertise, så du får smukt hår, uden unødig kemi.

Din økologiske frisør

Du kan let bestille tid hos Barner Coiffure. Book den tid, der passer dig bedst online. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen Barner Coiffure – din økologiske frisør i Odense

Læs om de økologiske produkter fra Aveda