Herrefrisør Odense

– Når mode og stil går hånd i hånd.

En god herrefrisør er grundig, og den tager hensyn til ansigtsform, stil og bygning. Når du bestiller tid til herreklip i Odense hos Barner Coiffure, finder vi ud af, hvad du ønsker og hvilken stil, der passer til dig. Vi klipper altid herrerne med saks fremfor maskine, så bliver resultatet bedst, og håret falder naturligt.

Læn dig tilbage med dagens avis eller vores iPad, hvor du kan scrolle gennem nyheder, sociale medier eller noget helt tredje, og nyd en god kop kaffe, imens vi sørger for en gennemført herreklip.

Herrefrisør Odense med fingeren på pulsen

Vi tager løbende på kurser i ind- og udlandet, og de spændende tendenser tager vi med hjem. Har fodboldstjernerne fået et nyt look eller afspejler medierne en bestemt herremode, lader vi os også inspirere af dette, så vi altid er opdaterede, om de tendenser herremoden dikterer.

For at fuldende herreklipningen bruger vi økologiske frisørprodukter fra serien Aveda. Det er lækre produkter udviklet af planteekstrakter, som søger for, at håret tager sig allerbedst ud. Produkterne sørger for en god holdbarhed, så frisuren holder hele dagen.

Tag tid til dig selv og dit hår – bestil tid allerede i dag

Hos Barner Coiffure gør vi en dyd ud af at give alle vores kunder en oplevelse ud over det sædvanlige. Ofte kan det være svært at få tid til sig selv i en hektisk hverdag med arbejde, relationer der skal plejes og forskellige fritidsinteresser, men med et besøg hos Barner Coiffure får du mulighed for at trække stikket for en stund og bruge tiden på dig selv og dit hår.

Vi arbejder kun med de bedste og mest skånsomme produkter, og har du lyst til en behagelig og afslappende hovedbundsmassage, kan vores dygtige frisører give dig sådan en, inden dit hår bliver klippet og stylet – selvfølgelig med fokus på dig og dine ønsker. På den måde forlader du vores forretning afslappet og med en ny frisure, der komplimenterer dig og din personlige stil.

Hos os er alle vores kunder i centrum, og kunne du tænke dig en god oplevelse og selvfølgelig en lækker herreklip så bestil tid allerede i dag via vores bookingsystem – det er hurtigt og enkelt.